Hakusanat hakusessa

Välillä huvitan itseäni katselemalla minkämoisilla hakusanoilla blogiin on päädytty. Koska kävijämäärät ovat suhteellisen pieniä, ei varsinaisia helmiä hakusanoista useinkaan löydy. Tänään mietin kuinka pettynyt on ollut henkilö joka on päätynyt Majataloomme hakusanoilla ”nännit ja rinnat pystyssä”. Luulen että tuolla haulla päätyi tähän kirjoitukseen jossa kerroin virkaamistani rinnoista. Näissä ei ollut mitään eroottista, vaan ne päätyivät lapsivuodeosastolle opetuskäyttöön. Samaan paikkaan on menossa myös tämä tekeleeni:

Saanko esitellä Kaisan. Kaisa on virkkaamani nukke. Ensimmäinen nukke jonka olen tehnyt, eli eräänlainen prototyyppi. Lankana oli Debbie Blissin puuvillalanka, tukkaan käytin vanhoja kirjailulankoja ruskean eri sävyissä, vaatteet tein käsin kankaanjämistä mitä kätköistäni löysin.

Kaisapa ei olekaan mikä tahansa nukke, vaan Kaisa osaa imettää. Nännin virkaa toimittaa neppari, jonka vastakappale on ommeltu pienokaisen suuksi. Käsivarsien sisällä on rautalankaa, joten Kaisan vauva on napakasti rinnassa kiinni. Siinä teille hakusanoja.

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Hakusanat hakusessa

 1. Toivottavasti se, joka on hakenut hakusanalla ”tissini” on jo löytänyt etsimänsä. Jos ei, niin hätätilassa Neiti K voisi varmaan toimittaa muutaman virkatun irtokappaleen.

 2. Voi mahoton paikka! Tuommosta en huomannutkaan!

  Hei sinä ihmisparka, laitahan viestiä niin tehdään tissi, ilman ei tarvitse olla sunkaan!

 3. Myös haku ”25 syytä miksi hississä voi olla hauskaa” toi hymyn huulilleni. Tilastoista erottui myös pikkuinen, virheellinen haikua matkiva runo. Se meni muistaakseni näin:

  Voissa
  lohturuoka
  elämä on kaunis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s