Café Cardemumma

Kallioon on avattu uusi mahtava kahvila. Café Cardemumma löytyy Roskapankin kupeesta, ja sieltä saa ainakin hyvää aamiaista ja herkullista feta-pinaattipiirasta. Korvapuustit näyttävät todella houkuttelevilta. Myös mutakakku, jota tarjoillaan mansikkamelban kanssa tuntuu olevan suosiossa. Testasin tänään myös kardemummakahvin, joka kermavaahtoineen toimi hyvin jälkiruokana. Kahvilan on muuten löytänyt lisäkseni moni muukin, vapaita pöytiä ei juuri ole näkynyt, mutta onneksi sopu sijaa antaa –ainakin Kalliossa.

 

Käykää ja ihastukaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s