Tunnelmia rapakon takaa.

Olemme Neiti Kardemumman kanssa palanneet ensimmäiseltä yhteiseltä ulkomaanmatkaltamme rapakon takaa! Ikimuistoinen matkamme alkoi poliisikuulustelulla, jonka jälkeen näimmekin jo Vapaudenpatsaan. Seuraavaksi vastaan tuli Teräsmies, King Kong, pari cheerleaderia ja jotain gangstoja.

Kun alkoi hiukoa, meidät ravittiin muhkeilla burgereilla.

Vasta valvoessamme unettomina sängyissämme, huoneemme ulkopuolelta kantautuva perisuomalainen kännimöykkä sai meidät epäilemään, ettemme olisikaan ehkä oikeasti saapuneet New Yorkiin. Tarkempi tarkastelu osoitti tämän todeksi, ja huomasimme olevamme matkalla kohti Tukholmaa ”Rakastu New Yorkiin” teemaristeilyllä, yhdessä 150 opiskelijan kanssa.

Ne teistä, jotka kykenette järkytykseltä jatkamaan lukemista, olkaa rauhassa. Meillä oli tosi hauskaa (mitä nyt minulla oli aika ikävä nuha). Tukholma on kiva! Alla pari kuvaa sieltä.

Siellä oli lämmin (+15 C) ja kukkia, siis oikea kevät!

Ja hyvät pullat (kuvassa Pistagebulle)

Tehtiin reissulla tosi onnistuneita ostoksia. Varautukaa kuulemaan niistä vielä erikseen. Ja Neiti K tuskin malttaa olla hehkuttamatta kreikkalaista lounastamme Södermalmilla.

Nyt kun Mondon Tukholma-opaskin on hankittu, on varmaa, että kohtaamme vielä joskus oikeasti ajan kanssa. Tukholma, sä oot tosi jees.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s