Erikoinen ilta

Olin tänään melkoisilla reggaekutsuilla. Jukka Poika ja Sound Explosion Band valtasivat Tavastian jo kello 18 soittaakseen siellä ikärajattoman keikan. Pääsimme sisään jonottamatta, narikkaan jonottamatta, vessaan jonottamatta, tiskille jonottamatta. Kun yhdet kylmät oli juotu, olikin jo keikan aika. Lavalle näki hyvin, ja oli tilaa tanssia. Lattia ei ollut tahmea, aika vähän oli pitkiä ihmisiä jotka yleensä keikoilla keskittyvät eteeni, eikä kukaan kaatanut kaljaa rinnuksilleni. Bändi oli vedossa ja karismaattinen Jukka tanssitti isoja ja pieniä taattuun tyyliinsä. Ilokseni kuultiin aika paljon myös vanhempaa materiaalia, ja kyllä siellä tanssijalka nousi.

Omaa kolmevuotiastani en ehkä olisi tälle keikalle vienyt vaikka sitä kovasti mietinkin. Poikani kyllä arvostaa fi-reggaeta, mutta aloitamme ehkä kuitenkin vähän pehmeämmin esimerkiksi jollakin kesän monista ulkoilmatapahtumista. Muutama leikki-ikäinen keikalla näkyi, ja hauskaa näytti olevan. Ehkäpä vuoden päästä, jos näitä helmiä vielä osuu kohdalle, tanssimme lapsen kanssa yhdessä Jukan tahtiin. Sitä on kotona harjoiteltu jo ennen kun laps osasi kävellä.

Jos saisin valita, kävisin katsomassa kaikki keikat näin, ja olisin kotona ennen oman lapsen nukkumaanmenoaikaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s