Helsingin ihanin kahvila

Helteisenä kesälauantaina sielua ja ruumista virvoitti seesteinen yatzy-peli Kalasatamaan ilmestyneessä konttikahvilassa. Ihana Kahvila on todellinen keidas keskellä betonia ja erilaista rakennusjätettä. Matkalla on mahdollisuus ihastella taideaitaa ja Dodon kaupunkasvimaata. Itse kahvilasta on hulppeat näkymät keskustaan.

Kahvilan tekonurmella käy lempeä tuulenvire, joskaan auringolta ei ihan helposti pääse suojaan. Pelejä löytyy enemmänkin, ja toisessa kontissa on wc, joten kahvilassa voi helposti viettää päivää pidempäänkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s