Pientä projektia

Olen tänä kesänä tutustunut ensimmäistä kertaa käsitteeseen kesäloma. Neljä viikkoa hujahti kuin hetkessä, enkä mitenkään hinkunut takaisin töihin. Siitä huolimatta tuli havaittua, että sanonta akkujen lataamisesta lomalla pitää kuin pitääkin paikkansa. Kesäloman viimeisenä viikonloppuna tein pitkän listan asioista, joihin tarttuisin pikimmiten. Listalta löytyi kaikenlaista keittiön kaappien siivouksesta seinän tapetointiin ja kynttiläkruunun maalaukseen.

Maanantaina herätessäni ensimmäiseen työpäivään olo oli mitä energisin, ja heti illalla kotiin päästyäni tartuin toimeen. Keittiön kaappien siivous osoittautui akuuteimmaksi toimeksi, sillä huomasin oliivipurkin vuotaneen loman aikana pitkin ruokavarastojani. Pientä lisätyötäkin aiheutui, sillä yksi hylly piti uusia edellisen imettyä itseensä reippaasti mustaa lientä.

Tänään kavoin esiin lomareissulla erään liikkeen poistomyynnistä hankkimani Marimekon kankaan, josta olin suunnittellut uudet päälliset keittiön ruokapöydän tuoleihin. Ajattelin ensi välttää helpointa tietä, eli kankaan nitomista kiinni istuimiin, sillä epäilin paljon valkoista sisältävän kankaan kaipaavan pesua kohtalaisen usein. Lopulta kärsimättömyys vei kuitenkin voiton, en jaksanut ryhtyä ompeluhommiin, joten naulasin kankaan kiinni istuimiin korvistelineestä ylijääneillä pienillä messinkinauloilla.

Istuinten kannattimet (pienet puupalat istuinten alla) olivat jo pitkään irtoilleet pahaa-aavistamattomien vieraideni kauhuksi, joten päätin samalla ruuvata ne kiinni runkoon aiemman naulauksen sijaan.

Myös kynttiläkruunu on saanut jo ensimmäisen maalikerroksensa, mutta tapetoinnin suhteen olen vielä hieman epävarma. Vaikka olenhan jo kerran nähnyt miten työ tehdään, mitä sitä turhaan jännittämään.

Tuoleista tuli ihan nätit, vai mitä?

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Pientä projektia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s