Vihdoinkin kotona

 

 

Uusi koti on loppuelämän projekti. Muutto oli kesäkuussa ja jatkuvasti on jotain askartelua päällä. Syksyn lähestyessä prioriteettina on saada patterit puutarhasta taloon ja lämpöä pesueelle. Listat odottavat vuoroaan, ja moni muukin asia on rempallaan. Kaikki on vinksin vonksin, kotoista ja hassua. Nopeasti sisäistin että vanha puutalo on elämäntapa, ei jotain mitä voisin suorittaa tai saattaa valmiiksi.

Jokainen aamu ja ilta kiitän onneani tästä talosta, tästä perheestä, näistä ystävistä. On tunne siitä että meidän perhe on vihdoin kotona. Monien mutkien ja kommellusten kautta päädyttiin tänne, ihan niin kuin oli tarkoitettukin.

 

 

Keittiön hylly saatiin vihdoin paikoilleen viikonloppuna. Kunniapaikkaa pitää Neiti Mintun tuparilahja.

 

Home sweet home.

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s