Jogurtin kaverit

 

 

Tänä kesänä meillä on syöty luvattoman suuria määriä turkkilaista jogurttia. Se alkoi maistua kun sen kaveriksi sai kesällä kumota tuoreita marjoja ja banaania. Pakkomielle siitä tuli kun kokeilin annoksen päällä ruokosokerisiirappia. Syksyisemmässä versiossa jogurttiin yhdistyy mustikat joita appiukon ansiosta on pakastin pullollaan. Voin käsi sydämellä sanoa että annos tätä päihittää melkein minkä tahansa jäätelön (jäisiä marjoja kun käyttää niin voi hyvinkin kuvitella syövänsä jätskiä). Annoksen terveellisyys kärsinee tuosta siirapista, mutta siitä viis, kun maku vie kielen mennessään!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s