Kiehl’s on täällä.

Asiaan vihkiytyneille ei varmasti enää ole mikään uutinen, että Kiehl’s on avannut ensimmäisen myymälänsä Suomeen, Helsingin Kämp Galleriaan. Kunhan vielä uudistunut Kluuvi maatilatoreineen aukeaa, en enää tiedä miten selviäisin palkkapäivänä töistä kotiin ilman huomattavaa lompakon kevenemistä.

 

Nämä ovat itseasiassa ostoksia tätien Tukholman matkalta. Maailman paras huulirasva on Kiehl’sin Lip Balm #1 , tänä kesänä testasin siitä hennosti punaa sisältävää versiota. Plussaa suojakertoimesta! Taivaalliselta tuoksuva Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter  on kohtalaisen tuhtia tavaraa kesähelteillä käytettäväksi, mutta ilahduttanee minua vielä suuresti talvipakkasilla.

 

 Pitihän uudessa Helsingin liikkeessäkin tietysti käydä, vaikka mitään kosmetiikkatarpeita en hyvällä tahdollakaan keksinyt. Ystävällinen myyjä keskittyikin antamaan näytteitä minulle ennestään tuntemattomista tuotteista. Mainitessani hunaja-vartalovoin tuhtiuden, sain vinkin vähän kevyemmästä, raikkaasta ja myös ihanan tuoksuisesta kosteusvoiteesta. Mukaan lähti siis Superbly Restorative Argan Body Lotion , ja näytteenä saman sarjan vartalo- ja hiusöljy. Sain testiin myös kuulemma merkin suosituimman tuotteen Midnight Recovery Concentrate, jonka pitäisi tehdä kasvoille ihmeitä yön aikana. En tiedä niistä ihmeistä, mutta hyväntuntuinen tuote oli. Sopii etenkin tällaiselle eteerisiin öljyihin ja aromaterapiaan hurahtaneelle – ehkä Kämpin kautta kotiin taas seuraavana palkkapäivänä…

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Kiehl’s on täällä.

  1. Täällä sai mies makeat naurut kun viimeksi kävin Kiehl’sissä. Sain nimittäin tota samaa Midnight Recovery Concentratea kavalan näytteen, ja taisin ylistyspuheeni lomassa sanoa mm. että ”en yhtään tiedä mitä tää tekee, mutta pakko saada tätä lisää!”

  2. Siinä on jotenkin aika onnistunut konsepti. Aamulla on tosi uudistunut ja virkeä olo, kun muistaa illalla laittaneensa tota seerumia. Ihan sama miltä se naama peilissä näyttää. Sitä paitsi ”seerumi” on ylipäätään tosi vakuuttava nimike tuotteelle. Tulee vielä pienessä pullossa, ja maksaa h******sti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s