Pientä tuunausta

Kesäloman akkujen latauksen synnyttämä asunnon uudistus -vimma on tuottanut tulosta hitaasti, mutta varmasti ja pienin askelin. Keittiö on saanut uusien tuolin päällysten lisäksi pientä raikastusta, kun maalasin aiemmin tumman ruskean kynttiläkruunuvalaisimen valkoiseksi. Homma kävi kätevästi maalarin valkoisella spray-maalilla.

Maalaushommiin päästiin myös olohuoneessa. Polttopuita kellarikomerooni kuskaava isäni on vuosien varrella esittänyt useamman kerran toiveen, että hankkisin kunnollisen puukorin, jossa isompikin halkokuorma kulkisi kätevästi. Tänä kesänä sain hankittua Porvoon torilta pärekorin, joka kuitenkin kaipasi mielestäni vähän jotain väriä. Sitä varten nappasin rautakaupan hyllyltä  jonkun läpikuultavan öljymäisen maalituotteen, jonka väri taisi olla harmaa tammi. Tällaista jälkeä sillä tuli.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s