Sunnuntain jämät.

Viikon viimeinen ateria syntyy usein satunnaisista käytettävissäolevista aineksista, kun ei kauppaankaan oikein jaksaisi lähteä. Tänään tarjosin itselleni suppilovahvero-sokerihernemunakasta tuoreella tomaatilla höystettynä.

Paistoin ensin sienistä ylimääräisen nesteen pois, lisäsin oliiviöljyä sekä puolikkaan sipulin silputtuna. Kuullottelin hieman ja lisäsin pian myös pitkittäin suikaloidut sokeriherneet (6-8 kpl). Rikoin kaksi munaa ja lorauksen ruokakermaa lasissa haarukalla ja maustoin suolalla ja mustapippurilla. Lopuksi kaadoin seoksen pannulle, ja lisäsin päälle vielä puolikkaan tomaatin ohuina lohkoina. Sitten vaan haudutellua kunnes munakas hyytyy pinnalta. Sokeriherneet saa jäädä mukavan rapsakoiksi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s