Huono kopio

Äitini tekee maailman parasta kaalilaatikkoa. Niinpä ostin eräänä päivänä ainekset kaalilaatikkoon ja soitin äidille, joka opasti ja ohjasi minua puhelimessa. Tein laatikon täsmälleen äidin ohjeiden mukaan ja annoin sen kypsyä uunissa tuntitolkulla. Yläkertalaiset antoivat ystävällisesti puolukoitakin, että laatikon kylkeen saatiin survosta. Lopputulos näytti kaalilaatikolta, tuoksui kaalilaatikolta, mutta valitettavasti ei maistunut äidin kaalilaatikolta. Äiti tarjoaa kaalilaatikon kanssa aina keitettyjä perunoita ja lihapullia, joita nyt ei ollut, liekö johtunut tästä ettei laatikko oikein maistunut.

Kunhan saan maun kohdalleen, jaan reseptinkin, mutta toistaiseksi homma on ns. hakusessa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s