Tukholman tuliaiset.

Tukholmassa täytyy aina käydä Designtorgetilla. Sieltä löytyy varmasti jotain kotiin viemistä. Useimmiten isokokoista. Tällä kertaa löytyi lehtiteline, joka on ikään kuin samaa sarjaa edellisellä reissulla hankitun tarjotintelineen kanssa. Vielä jäi erilaisia tarpeellisia telineitä ostettavaksi.

Mukaan tarttui myös monen vuoden jahkailun jälkeen paperitähti. Sanomalehdestä tehty kierrätysversio oli yksinkertaisesti ohittamaton. Samaa sarjaa oli myös minikoossa, ja näillä pikkutähdillä sai mukavasti tuunattua tylsän tavalliset jouluvalot.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s