Kuistilla, osa 1

Uudessa kodissa on pikkuinen kuisti, jolle ei oikein ole ollut käyttöä. Ajatus kuistista on ihana, mutta syksyn kuisti oli remonttiroinaa täynnä ja talvella siellä oli rapsakat kaksi astetta enemmän kuin ulkona. Kevätauringon alkaessa lämmittää kuistin nurkkaa päätin laittaa paikat järjestykseen. Tässä on kuvassa talon mukana tullut sekretääri, johon viritin korttipisteen. Hamstraan kauniita kortteja milloin mistäkin, ja korttikokoelman lisäksi järjestelin sekretääriin postimerkit, parhaat korttikynäni, kirjekuoret, tarroja ja kiiltokuvia. Ensimmäisen vastausta odottava kortti saapuikin eilen, joten korttinurkka testataan tänään.

20120511-081454.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s