Amanda Palmer & The Grand Theft Orchestra – The Bed Song

Hyvää ystävänpäivää! Jaan juhlapäivän kunniaksi itseäni liikuttavan musiikkivideon. Jos olisin facebookissa, jakaisin tätä nyt siellä ja sitten rullaisin alahuultani koska kukaan ei katso eikä kommentoi. Nyt ei tarvitse murjottaa, mutta voin silti toivoa että joku saa tästä yhtä paljon irti kuin minäkin; kylmät väreet ja silmäänkin taisi mennä joku roska. Pitäkää huolta tärkeistä ihmisistänne vuoden kaikkina päivinä.

 

Jälkikirjoitus: tämän videon aiheuttamaan surumielisyyteen vastalääkkeenä (tai ainakin jollakin tavalla tasapainoittavana tekijänä) toimii Samuli Putro.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Amanda Palmer & The Grand Theft Orchestra – The Bed Song

  1. Suosittelen, todella. Amanda kannustaa lataamaan musiikkiaan ilmaiseksi, ja sitä saa vaikkapa osoitteesta http://www.amandapalmer.net/producttypes/digital/
    Jos tykkää kuulemastaan, voi vaikka vähän maksaakin. Myös Amandan youtube -kanava tarjoaa etenkin uusista biiseistä aivan upeita videoita. Who killed Amanda Palmer on hyvä levy aloitella (itse tykkäsin siitä todella paljon), mutta myös Dresden Dollsien levyt kannattaa tsekata!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s